Daikin Intergas Hybride

De Daikin-Intergas hybride is een unieke combinatie van een HR-ketel en een lucht-warmtepomp. Verwarm uw huis zoals u altijd gedaan heeft maar dan met de helft minder gas en vanzelfsprekend minder CO2 uitstoot.

 Deze warmtepomp is een hybride combinatie van een lucht-warmtepomp en een Intergas HR-eco cv-ketel. Hoge energiekosten en nieuwe Europese wetgeving op het gebied van energieverbruik vragen om een duurzaam, efficiënt verwarmingssysteem dat minder energie verbruikt gekoppeld aan een lagere CO2 uitstoot. De Daikin-Intergas hybride warmtepomp is dé totaaloplossing voor zowel verwarming als warm tapwater. Dit unieke verwarmingssysteem bestaande uit een warmtepomp en buitenunit van Daikin en een HR-ketel van Intergas levert optimale warmte, een grote hoeveelheid warm tapwater en comfort het hele jaar door, ook bij buitentemperaturen beneden het vriespunt.


Diverse links naar fabrikanten


Lees meer >> op de website van Intergas


Lees meer >> op de website van DaikinDiverse Downloads


Download
Eindgebruikersfolder van de Daikin Intergas Hybride warmtepomp
Daikin Intergas Hybride eindgebruikersfo
Adobe Acrobat document 543.9 KB
Download
Eindgebruikersfolder van de Daikin Intergas Hybride incl. technische specs.
Uitgebreide folder met technische specif
Adobe Acrobat document 1.3 MB