Pinksteren 2023

Pinksteren 2023

 

Vanwege Pinksteren zijn wij maandag 29 mei gesloten. Voor dringende storingen staan wij uiteraard gewoon voor u klaar. U kunt deze doorgeven via 0529-481363. 

 

 

 


meer lezen 0 Berichten

Nieuwe Vacatures

 

Duurzame technieken, energiebesparing, gasloos bouwen. Wil jij ons helpen met het uitvoeren van deze installaties? We werken voornamelijk in de regio's Overijssel, Drenthe en Flevoland waardoor we de reistijden binnen de perken houden. We zijn tenslotte geen chauffeurs maar we willen wat met onze handen maken. Op onze vacaturepagina staan verschillende vacatures. Klik hier voor meer informatie op onze vacaturepagina


Subsidie voor warmtepomp en zonneboiler 2022

De Duurzame energie subsidie (ISDE) is bedoeld om het toepassen van duurzame installaties te stimuleren. Indien u deze installaties aanschaft kunt u een flinke subsidie krijgen voor uw investering. Deze subsidie is geldig voor oa. warmtepompen en zonneboilers. De toestellen moeten wel vermeld staan in een Apparatenlijst voor warmtepompen en Apparatenlijst voor zonneboilers. Voor een actueel overzicht van de voorwaarden kijk op de website van RVO (link)


meer lezen 0 Berichten

Wat is Koolmonoxide

Koolmonoxide, ook wel CO genoemd, is een echte sluipmoordenaar. U ruikt, proeft en ziet het niet maar u kunt er wel bewusteloos door raken of zelfs overlijden. Helaas eist koolmonoxidevergiftiging ieder jaar weer slachtoffers. De oorzaak is meestal een slecht onderhouden gastoestel én te weinig ventilatie. 

 

 


meer lezen

Energiebespaartip pompschakelaar

De pompschakelaar dient voor het onnodig draaien van uw vloerverwarming- circulatiepomp. Een kleine investering maar een grote besparing. Door het plaatsen van deze schakelaar draait de vloerverwarming-pomp niet onnodig door meting van de temperaturen... 


meer lezen