Bouwvak vakantie

In verband met de zomervakantie hebben wij een minimale bezetting van 1 augustus t/m 29 augustus. Uiteraard laten wij u in de vakantie niet in de steek als u een storing heeft en kunt u bij onze servicedienst terecht. U kunt deze doorgeven via 0529-481363.

Zaterdag 6 augustus en 13 augustus is tevens ons magazijn gesloten.

Wij wensen iedereen een gezonde en fijne vakantie 


Nieuwe Vacatures

 

Duurzame technieken, energiebesparing, gasloos bouwen. Wil jij ons helpen met het uitvoeren van deze installaties? We werken voornamelijk in de regio's Overijssel, Drenthe en Flevoland waardoor we de reistijden binnen de perken houden. We zijn tenslotte geen chauffeurs maar we willen wat met onze handen maken. Op onze vacaturepagina staan verschillende vacatures. Klik hier voor meer informatie op onze vacaturepagina


Subsidie voor warmtepomp en zonneboiler 2021

De Duurzame energie subsidie (ISDE) is bedoeld om het toepassen van duurzame installaties te stimuleren. Indien u deze installaties aanschaft kunt u een flinke subsidie krijgen voor uw investering. Deze subsidie is geldig voor oa. warmtepompen en zonneboilers. De toestellen moeten wel vermeld staan in een Apparatenlijst voor warmtepompen en Apparatenlijst voor zonneboilers


meer lezen 0 Berichten

Corona virus

Als Installatiebedrijf zijn wij veel bij particulieren aan het werk. Omdat de gezondheid van onze klanten en medewerkers hoge prioriteit hebben nemen wij daarom preventieve maatregelen om besmettingen te voorkomen. Ons magazijn is ook voor publieke toegang gesloten echter kunnen wij op afspraak materialen voor u klaarzetten om af te halen. Uiteraard blijven we gewoon beschikbaar voor de storingen waarbij per afspraak de situatie wordt bekeken. Wij hopen op uw begrip. Onderstaand vindt u een overzicht van de maatregelen:

 


meer lezen 0 Berichten

Nefit Recyclebonus 2020

Recycle Bonus

Koop of huur je een Nefit-actieproduct dan ontvang je bij inruil van je oude cv-ketel een Recycle Bonus van Nefit Bosch. Deze actie loopt tot eind maart.

 

De actieproducten en bijbehorende bonusbedragen zijn:

  • alle Nefit warmtepompen: € 150,-
  • alle Nefit zonneboilersystemen: € 150,-
  • alle Nefit cv-ketels: € 75,-.

Alle combinaties zijn mogelijk: voor een hybride systeem met zonneboiler bijvoorbeeld is de totale Recycle Bonus € 375,-.

 

 

*zie onderstaande actiecombinaties


meer lezen 0 Berichten

Is uw Nefit Topline veilig?

Heeft u een Nefit Topline geproduceerd in 2006-2009? Dan heeft u vast de vraag of uw toestel ook veilig is. Klik op lees meer voor informatie over de Nefit Topline toestellen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons gerust bellen op nummer 0529-481363.

 

 

 


meer lezen

Energiebespaartip pompschakelaar

De pompschakelaar dient voor het onnodig draaien van uw vloerverwarming- circulatiepomp. Een kleine investering maar een grote besparing. Door het plaatsen van deze schakelaar draait de vloerverwarming-pomp niet onnodig door meting van de temperaturen... 


meer lezen

Wat is Koolmonoxide

Koolmonoxide, ook wel CO genoemd, is een echte sluipmoordenaar. U ruikt, proeft en ziet het niet maar u kunt er wel bewusteloos door raken of zelfs overlijden. Helaas eist koolmonoxidevergiftiging ieder jaar weer slachtoffers. De oorzaak is meestal een slecht onderhouden gastoestel én te weinig ventilatie. 

 

 


meer lezen