Corona virus

Als Installatiebedrijf zijn wij veel bij particulieren aan het werk. Omdat de gezondheid van onze klanten en medewerkers hoge prioriteit hebben nemen wij daarom preventieve maatregelen om besmettingen te voorkomen. Ons magazijn is ook voor publieke toegang gesloten echter kunnen wij op afspraak materialen voor u klaarzetten om af te halen. Uiteraard blijven we gewoon beschikbaar voor de storingen waarbij per afspraak de situatie wordt bekeken. Wij hopen op uw begrip. Onderstaand vindt u een overzicht van de maatregelen:

 


meer lezen 0 Berichten

Subsidie voor warmtepomp en zonneboiler 2020

De ISDE subsidie voor nieuwbouwwoningen tbv warmtepompen en zonneboilers gaat helaas vervallen. Wel is er een overgangsperiode ingesteld waardoor lopende projecten alsnog deze subsidie kunnen ontvangen. De warmtepomp moet dan wel voor 1 januari 2020 zijn gekocht voor een woning waarvan de omgevingsvergunning na 30 juni 2018 is aangevraagd. Eenmaal aangeschaft dan moet de warmtepomp voor 1 juli 2020 zijn geinstalleerd en kunt u vervolgens binnen 6 maanden na installatie de subsidie aanvragen. Vanwege COVID-19 is het voor particulieren namelijk niet altijd mogelijk om een installatiebedrijf in te huren dat voor 1 juli 2020 de installatie zou kunnen installeren. Om deze reden moet de installatie in geval van deze overgangsbepaling voor 1 januari 2021 geïnstalleerd zijn. Dit was eerst 1 juli 2020.

 Klik op deze link voor meer informatie over deze overgangsregeling 

 


meer lezen 0 Berichten

Nefit Recyclebonus 2020

Recycle Bonus

Koop of huur je een Nefit-actieproduct dan ontvang je bij inruil van je oude cv-ketel een Recycle Bonus van Nefit Bosch. Deze actie loopt tot eind maart.

 

De actieproducten en bijbehorende bonusbedragen zijn:

  • alle Nefit warmtepompen: € 150,-
  • alle Nefit zonneboilersystemen: € 150,-
  • alle Nefit cv-ketels: € 75,-.

Alle combinaties zijn mogelijk: voor een hybride systeem met zonneboiler bijvoorbeeld is de totale Recycle Bonus € 375,-.

 

 

*zie onderstaande actiecombinaties


meer lezen 0 Berichten

Nieuwe Vacatures

Duurzame technieken, energiebesparing, gasloos bouwen. Wil jij ons helpen met het uitvoeren van deze installaties? We werken voornamelijk in de regio's Overijssel en Drenthe waardoor we de reistijden binnen de perken houden. We zijn tenslotte geen chauffeurs maar we willen wat met onze handen maken.


meer lezen

Is uw Nefit Topline veilig?

Heeft u een Nefit Topline geproduceerd in 2006-2009? Dan heeft u vast de vraag of uw toestel ook veilig is. Klik op lees meer voor informatie over de Nefit Topline toestellen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons gerust bellen op nummer 0529-481363.

 

 

 


meer lezen

Energiebespaartip pompschakelaar

De pompschakelaar dient voor het onnodig draaien van uw vloerverwarming- circulatiepomp. Een kleine investering maar een grote besparing. Door het plaatsen van deze schakelaar draait de vloerverwarming-pomp niet onnodig door meting van de temperaturen... 


meer lezen

Wat is Koolmonoxide

Koolmonoxide, ook wel CO genoemd, is een echte sluipmoordenaar. U ruikt, proeft en ziet het niet maar u kunt er wel bewusteloos door raken of zelfs overlijden. Helaas eist koolmonoxidevergiftiging ieder jaar weer slachtoffers. De oorzaak is meestal een slecht onderhouden gastoestel én te weinig ventilatie. 

 

 


meer lezen