Is uw Nefit Topline veilig?

Heeft u een Nefit Topline geproduceerd in 2006-2009? Dan heeft u vast de vraag of uw toestel ook veilig is. Klik op lees meer voor informatie over de Nefit Topline toestellen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons gerust bellen op nummer 0529-481363.

 

 

 


U heeft het vast al in de media vernomen dat er onveilige situaties kunnen ontstaan bij Nefit Topline toestellen die geproduceerd zijn in 2006-2009. Als Nefit dealer vinden wij het natuurlijk erg vervelend dat deze problemen zich voordoen en wat onduidelijkheden ontstaan over de veiligheid van deze toestellen. Wat kunt u doen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw toestel?Heeft u uw toestel bij ons in periodiek onderhoud?

Als uw ketel bij ons in periodiek onderhoud is vanaf de plaatsingsdatum dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij controleren sowieso het toestel en preventief worden ook de branders vervangen. Dit traject is al in begin 2017 gestart en is al bijna afgerond. Weet u het niet zeker of de brander is vervangen dan kunt u ons gerust bellen en kijken wij het na in ons systeem.


Heeft u uw toestel niet bij ons in onderhoud?

Controleer dan uw type Nefit toestel en het bouwjaar van uw toestel en volg de onderstaande stappen:

 

  1. Controleer a.h.v.  onderstaande afbeelding of u een Topline ketel heeft
  2. Controleer a.h.v. onderstaande afbeelding van het typeplaatje welk bouwjaar uw toestel heeft. 
  3. Bevat het nummer 06, 07, 08 of 09 ? Neem contact met ons op 

Een nieuw Nefit toestel als alternatief voor uw huidige Topline toestel?

Nefit biedt klanten die er voor open staan om hun huidige Topline toestel in te ruilen in plaats van vervanging van de brander of defecte wisselaar een alternatief. U kunt gebruik maken van een hoog inruilbedrag voor uw huidige Topline toestel indien u voor een nieuw Nefit HR-toestel of een Nefit Enviline Warmtepomp kiest.


Download
Download het pdf bestand voor meer informatie over deze inruilactie
Nefit TopLine inruiloptie 2018 (003).pdf
Adobe Acrobat document 2.2 MB
Download
Download hier de voorwaarden van de inruilactie van Nefit
Voorwaarden Nefit TopLine inruiloptie 20
Adobe Acrobat document 92.6 KB

Onderstaand een video waarin de werking van de Topline wordt uitgelegd. Klik hier of op de afbeelding voor de video