Onze diensten voor de zakelijke markt


Voor het aanleggen van installaties in de utiliteit wilt u een betrouwbare partner die met u meedenkt en veel ervaring heeft in deze branche.  J Bisschop Installatiebedrijf heeft inmiddels tientallen projecten in de utiliteit zoals scholen, kantoren, winkelcentra, appartementscomplexen, overheids en defensiegebouwen en niet te vergeten de agrarische sector met succes de complete installatietechniek verzorgd. U moet dan denken aan zowel kleinschalige als omvangrijke projecten, van eenvoudige tot complexe installaties.

 

Ons uitgangspunt is om uw installaties te leveren die veel comfort en veiligheid bieden en ook niet geheel onbelangrijk het toepassen van kwalitatief hoogwaardige materialen. Voor de werkzaamheden van de verschillende sectoren kunt u links een opsomming vinden van onze diensten.


Aan de rechterzijde vindt u het menu met onze disciplines en de bijbehorende toelichtingen en informatie. Hier worden verschillende bouwwerken toegelicht. Voor een impressie van de door ons uitgevoerde projecten kijkt u bij het hoofdmenu Projecten


"Voor de kleinere projecten niet te groot en voor de grote projecten niet te klein"