Verlichting


Centraaldozen

De (basis) verlichting in woningen bestaat uit het aanleggen van de aansluitpunten in het plafond voorzien van centraaldozen. Over deze centraaldozen kunnen naderhand de armaturen worden gemonteerd. Hiernaast een voorbeeld van een centraaldoos.Inbouwverlichting en spots

Het is ook mogelijk om uw woning te voorzien van inbouwverlichting bijvoorbeeld inbouwspots en orientatieverlichting. Dit moet echter al in een vroeg stadium worden bepaald. Het is daarom belangrijk hier goed over na te denken. Inbouwspots die door ons worden geplaatst zijn van het merk Lumiance. Wij hebben hiervoor demonstratie-koffers in onze showroom aanwezig.


Standaard serie inbouwspots


Luxe serie inbouwspots


LED verlichting

Onze eerste bevindingen met Megaman dim-to-warm LED lampen zijn erg positief. Onlangs hebben we diverse lampen getest op de lichtkleur in gedimde stand. Daar waar vele merken achterblijven met de warme kleur van een gedimde led-lamp is de Megaman dim-to-warm echt een uitzondering. Ook in gedimde toestand is een een Megaman GU10 spot bijna niet te onderscheiden van een halogeenlamp van 35W.