Onze diensten


Particuliere diensten

Een groot gedeelte van onze diensten voeren wij uit voor particulieren. Persoonlijk, klantgericht en met heel veel ervaring. Op het gebied van duurzame techniek hebben we ondertussen veel kennis en ervaring en lopen we voorop. 

 

Bij ons kunt u terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van installatietechniek, van airco tot dakbedekking. Om een hele goede service te verlenen hebben wij  een team welke de service en storingen verzorgt aan toestellen en installaties.

 

In het hoofdmenu "Diensten" vindt u onze disciplines en de bijbehorende toelichtingen en informatie. Hier kunt u een keuze maken uit de verschillende categorieen van ons dienstenpakket. Hier worden verschillende  installaties en installatiecomponeneten nader toegelicht. Voor een impressie van de door ons uitgevoerde projecten kijkt u bij het hoofdmenu "Projecten"


Zakelijke dienstverlening

Voor het aanleggen van installaties in de utiliteit wilt u een betrouwbare partner die met u meedenkt en veel ervaring heeft in deze branche.  J Bisschop Installatiebedrijf heeft inmiddels tientallen projecten in de utiliteit zoals scholen, kantoren, winkelcentra, appartementscomplexen, overheids en defensiegebouwen en niet te vergeten de agrarische sector met succes de complete installatietechniek verzorgd. U moet dan denken aan zowel kleinschalige als omvangrijke projecten, van eenvoudige tot complexe installaties.

 

Ons uitgangspunt is om uw installaties te leveren die veel comfort en veiligheid bieden en ook niet geheel onbelangrijk het toepassen van kwalitatief hoogwaardige materialen.

 

In het hoofdmenu "Diensten" vindt u onze disciplines en de bijbehorende toelichtingen en informatie en voor een impressie van de door ons uitgevoerde projecten kijkt u bij het hoofdmenu "Projecten"