Zonnepanelen


Op deze subpagina's vindt u alle informatie over zonnepanelen. Wij leveren diverse A-merken zonnepanelen en de bijbehorende hoge kwaliteit omvormers, montagesystemen en bekabeling

 

Waarom zonnepanelen door Bisschop-techniek laten installeren?

Op het internet zijn de wereld aan merken en type's zonnepanelen te vinden. Het probleem is dat men vaak niet weet met wat voor partij men in zee gaat. Het aanschaffen van panelen is niet zomaar even een online offerte samenstellen. Er komt veel meer bij kijken dan alleen maar panelen plaatsen. Een groot aandeel van de werkzaamheden bestaan uit elektrotechnische werkzaamheden waarvoor u toch echt een ervaren installateur nodig bent. Als installateur zijn wij aangesloten bij Uneto-VNI en Stichting Erkend Installatiebedrijf en beschikken wij over het KOMO-install certificering.

 

Hoe gaan wij te werk?

Om een goede PV-installatie te krijgen is het van belang om een goed totaalconcept samen te stellen. Iedere situatie kan verschillend zijn en daarom is het belangrijk om hier het juiste systeemonderdelen bij te selecteren. Men moet dan denken aan verschillende factoren die het juiste concept bepalen zoals de dakhelling, orientatie van het gebouw, plaats van de omvormer, voedingskabel naar de meterkast, etc. Al deze factoren nemen wij mee in onze berekening om tot het beste systeem te komen. Tevens is het natuurlijk belangrijk voor u wat de pv-installatie oplevert. 

Hoe werkt zonnestroom

Hiernaast ziet u een video van de werking van zonnestroom. De video is van de website zonnestroom werktDit is een leuke informatieve website van omvormerfabrikant SMA. Een merk die veel door ons wordt geplaatst en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.


Waarom zonnestroom

De behoefte aan zonnestroom wordt steeds groter. Hiernaast ziet u een video van de noodzaak van zonnestroom. Het filmpje is van de website zonnestroom werkt. Dit is een leuke informatieve website van omvormerfabrikant SMA. Een merk die veel door ons wordt geplaatst en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.