CV-ketels en gastoestellen


Omdat uw CV-ketel doorgaans 24 uur per dag en 7 dagen per week aanstaat is het een van de meest gebruikte toestellen in uw huishouden. Het is daarom belangrijk om de CV-ketel 1x in de 18 maanden een onderhoudsbeurt te geven. Het gevaar van geen of weinig onderhoud is dat het toestel inwendig kan vervuilen waardoor het rendement achteruit gaat. Ook kunnen diverse pakkingen uitdrogen waardoor (rook)gas lekkage's kunnen ontstaan met alle gevolgen van dien.


Door een onderhoudsbeurt houdt uw toestel een hoog rendement en zal minder storingsgevoelig functioneren. Onze eigen service en onderhoudsmonteurs voeren de meest uiteenlopende storingen en onderhoud uit aan CV-ketels en gastoestellen met professioneel en gecalibreerd apparatuur. 


Onderhouds en servicewerkzaamheden worden uitgevoerd op basis van een abonnement (periodieke onderhoud) en/of op individuele vraag. Onderstaand volgt een korte omschrijving van dit abonnement voor cv-ketels en gastoestellen


Belangrijkste voordelen:

  • Periodieke inspectie/onderhoudcyclus van 18 maanden
  • Inspectie/Onderhoud van onbeperkte tijdsduur
  • Geen voorrijkosten bij storingen
  • Alle storingen (ook na kantooruren) voor het normale tarief
  • Materiaalkosten tot 5 euro inbegrepen

 

Serviceverlening bij Storingen 

Koude storingen zullen binnen 16 uur door ons behandeld worden. Niet urgente storingen zullen binnen 32 uur of in overleg door ons behandeld worden.