nieuwbouw woningen (individueel)


Ruinen, Nieuwbouw woonboerderij

De verwarming van deze woning wordt verzorgd door een combi cv-ketel en is voorbereid op een toekomstig toe te passen warmtepompsysteem. De elektrotechnische installatie is voorzien van een slimme domotica installatie. Hierdoor is de verlichting, verwarming en ventilatie te bedienen met een tablet en volledig programmeerbaar. Ventilatiesysteem met WTW voorzien van een flexibel leidingsysteem.De Wijk, Nieuwbouw vrijstaande villa

De verwarming van deze woning wordt verzorgd door een warmtepompsysteem. De elektrotechnische installatie is traditioneel uitgevoerd. Voor het ventilatiesysteem is een JE Stork ventilatiesysteem met WTW toegepast. Rouveen, verbouw woonboerderij

Deze gehele 2-1 kap woonboerderij is gerenoveerd. Hiervoor zijn traditionele installaties aangelegd. Projecten als deze vergen een optimale samenwerking met de aannemer qua planning en samenwerking. Schiphorst, Nieuwbouw vrijstaande woning:

Dit project betreft een vrijstaande woning voorzien een warmtepompsysteem. De warmtepomp zorgt voor verwarming en koeling via het vloerverwarmingssysteem. De elektrotechnische installatie is voorzien van een slimme domotica installatie van Eaton. Hierdoor is de verlichting ed. te bedienen met een tablet.Ruinerwold, Nieuwbouw vrijstaande woning:

Voor dit project verrichten wij alle installatie- werkzaamheden. De woning betreft een grote vrijstaande woning voorzien van een WTW ventilatiesysteem met warmteterugwinning van Brink climate systems. Enkele bijzonderheden: levering en montage compleet verlichtingssysteem i.s.m. verlichtingsarchitect, beveiligings-camera systeem, ventilatie met WTW en bypass-functie, het leveren en monteren van sanitaire installaties, koperen mastgoten, dakrandafwerking en hemelwaterafvoeren, dakwerk met kunststof dakbedekking 1-laags en brandveilig verwerkt.Zwolle, Nieuwbouw villa:

Dit project betreft een zeer luxe vrijstaande villa voorzien van verschillende technische installaties, waaronder een warmtepompsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de woning wordt verwarmd en in de zomer koelt waardoor er continu een behaaglijk en aangenaam klimaat in de woning heerst. Alle ruimtes worden nageregeld door een eigen thermostaat welke ook de beschikking heeft over een koelfunctie. Onderstaand een opsomming van de werkzaamheden:


(klik hier voor meer details)

Elektrotechniek

De elektrotechnische installatie is gerealiseerd met design schakelmateriaal en een draadloos funksysteem. Met dit systeem is het ook mogelijk om lichtscènes te schakelen en dimmen waardoor je met 1 druk op de knop de verlichting van ruimtes in een bepaalde stand kunt schakelen of bijvoorbeeld een paniekschakeling waardoor er in de hele woning geselecteerde verlichting gaat branden wanneer men s’nachts iets niet vertrouwd.

Ventilatiesysteem

Voor de ventilatie van de woning is gekozen voor een energiezuinig ventilatiesysteem met warmteterugwinning en frisse nachtkoeling . Het systeem is geïnstalleerd met het hybalans systeem en Stork WTW-units gemonteerd in de technische ruimte in de kelder. De verse luchttoevoer gebeurd door een kanaalsysteem welke buitenlangs door de grond is gelegd.

Warmtepompsysteem

De woning beschikt over een complexe warmtepompinstallatie welke de woning verwarmd en in de zomer koelt waardoor er continu een behaaglijk en aangenaam klimaat in de woning heerst. Alle ruimtes worden nageregeld door een eigen thermostaat welke ook de beschikking heeft over een koelfunctie.

Opsomming werkzaamheden

 • Intercomsysteem
 • Toegangsbesturing
 • Montage en ontwerp verlichting
 • Elektra installatie met radiografisch Funk systeem
 • Lichtscenes met 1 druk op de knop
 • Warmtepomp monovalent
 • Vloerverwarming met passieve koeling
 • Hybalans ventilatiesysteem
 • Voorverwarming ventilatielucht door bodem
 • Stofzuigsysteem
 • Waterleiding installatie
 • Waterontharding
 • Sanitair met inbouwkranen
 • Riolerings installatie (vuilwaterafvoer)
 • Regenwater infiltratiesysteem